Muay Farang Gym – Rayong (Român)

Muay Farang Gym – Rayong (Român)

(English)

«Muay Farang Gym» este numele unei noi sali moderne si echipata cu echipament de ultima generatie din Rayong .

«Sitjemam Muay Thai » Muay Farang North Thailand 

New GYM www.7muaythai.com 

Sala este deschisa pentru atleti de orice nivel , de asemenea si pentru amatori , cu toate acestea este proiectata pentru luptatori . De fapt nu este ca vechile sali traditionale , nu are camere pentru a gazdui oamenii care vin pentru un antrenament \ vacanta . Camerele existente pot fi folosite doar de catre Nak Muays (luptatori profesionisti ), care locuiesc in tabara si lupta cu numele taberei ca de exemplu “ Ginga Muay Farang “ Chiar daca este moderna , ramane o tabara traditionala de muay thai dar cu metode inovatoare de antrenament!

De fapt alaturi de muay thai se afla si un maestru de box filipinez care antreneaza luptatori de box filipinezi si de thaibox pentru o pregatire moderna si adecvata a luptei moderne la nivel mondial. Faptul ca boxul in filipine este al doilea sport national aduce un plus considerabil in acesta tabara de muay thai .

Conducerea Muay Farang a fost delegata sa coordoneze sectorul de Muay Thai si Nak Muay’s ( luptatori profesionisti ). In sala va fi posibil sa se gaseasca echipa Muay Farang si luptatori care locuiesc in Rayong promovati de MF si care se antreneaza in sala in fiecare zi.

Pentru doritori sala ofera o mare oportunitate de a se antrena cu echipa Muay Farang .

De asemenea campionul mondial Mathias Gallo Cassarino ( aka Mathias Sitsongpeenong ) este un oaspete al sali in fiecare sambata pentru a isi imbunatati abilitatile sale de box si sa isi ajute colegi de echipa sa progreseze oferindu-le sfaturi si confruntandu-se cu ei boxand si in clinciuri .

Tabara este indicata pentru diferite tipuri de sportivi:


-Pentru cei care vor sa se pregateasca pentru o lupta de Muay Thai , Box sau Kickboxing ( reguli –k1 ) .

-Pentru campioni Thailandezi care vor sa isi perfectioneze abilitatile de box pentru urmatoarea lupta pe reguli de K1 .

-pentru cei care vor sa se mute in Thailanda si sa traiasca luptand in stil Muay Thai . De fapt proprietarul corean al sali si impresarul Muay Farang ofera oportunitati profitabile si importante de a intra lunar in cele mai importante ringuri din Asia !

-Pentru orice nivel de Muay Thai ,Box , Kickbox de amatori si ucenici care vor sa se mentina in forma si/sau sa isi perfectioneze nivelul de pregatire .

-Pentru tineri si copii care vor sa inceapa sa practice acest sport .

Ce ofera Rayong 

Oricine doreste mai multe informatii poate sa contacteze Agentia Muay Farang la:

: muayfarang@gmail.com

New GYM www.7muaythai.com